Köpvillkor

Köpvillkor

Företaget

Lädertommys Hantverk och Tjänster
Verkstad och fysisk butik finns på Björnberget i Grängesberg och har öppet efter överenskommelse.
Adressen är.
Södra Hällsjövägen 22
77290 Grängesberg
Telefon 070 299 89 80
e-post. info@ladertommy.se

Priser

Samtliga priser från oss är i svenska kronor inklusive 25 % moms.
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Minderårig

Vi expedierar inte varor till personer under 18 år.
Om du är under 18 år måste målsman stå som beställare.

Leverans

Fraktkostnaden är för närvarande 75 kr och skickas med Postnord.  Leverans från oss sker normalt inom 1 – 3 arbetsdagar, speditören fraktbolagets leveranstid tillkommer.
Vid beställning av varor med personlig prägel gäller vid beställningen då överenskommen leveranstid.
Om leveransförsening från oss uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller sms. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.
Varor kan om så önskas hämtas i vår butik i Grängesberg. Tid för hämtning i butiken sker efter överenskommelse.

Reklamation

Skulle vi leverera fel antal eller felaktig vara är vi angelägna om att Du meddelar oss snarast möjligt, så att vi kan rätta till felet. Ny vara skickas kostnadsfritt till dig och returfrakten återbetalas. Återsänd varan till oss efter överenskommelse med oss om retursätt. Varorna får ej skickas som postförskott eller efterkrav. Kontakta oss innan du returnerar en vara. Om ett ärende hänskjuts till Allmänna reklamationsnämnden följer vi alltid nämndens rekommendation.
Ångerrätt och returer
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Vill du utöva din ångerrätt skall du innan de 14 dagarna passerat, meddela oss via brev, telefon eller e-post att du avser frånträda avtalet eller tillse att varan kommer oss till handa. Varor som inköpts i webbshoppen kan bytas i våran butik om så önskas. Varor som återsändes i oskadat skick och ej har hanterats mer än nödvändigt återbetalas till sitt fulla värde. Har varan hanterats i så stor utsträckning att den minskat i värde, görs ett avdrag på återbetalningen i den omfattning varan anses ha minskat i värde. Varorna returneras till oss på billigaste sätt, de får inte återsändas mot postförskott eller efterkrav, de utlöses då ej av oss. När du utnyttjar ångerrätten för en enskild vara betalar vi tillbaka varans köpeskilling utan dröjsmål dock senast 30 dagar, du står för frakten. Då hela ordern returneras återbetalas även ev. tillkommande kostnader, du betalar dock för returfrakten.
Retur och ångerrätt gäller ej för varor som anpassats efter dina önskemål eller på något sätt fått en personlig prägel.
Returer skickas till.
Lädertommys Hantverk
Södra Hällsjövägen 22
772 90 Grängesberg.

Privat policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”